Boekhoudkantoor Verhulstop ons kan je rekenen.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

We vervullen alle formaliteiten voor Uw belastingen, de aangiftes in de personenbelastingen, vennootschapsbelastingen en de rechtspersonenbelastingen.

We bekijken samen met U of er nog mogelijkheden zijn om Uw belastingtoestand te optimaliseren, zodat U de fiscus geen euro teveel aan belastingen zou moeten betalen.

Loonadministratie

Loonadministratie

Als U, als bedrijfsleider het enige personeel bent in Uw vennootschap, dan vervullen wij graag de nodige verplichtingen voor U voor wat betreft de aangifte in de bedrijfsvoorheffing.

Werkt U met personeel, dan werken wij met een aantal erkende sociale secretariaten. Wij begeleiden U bij de aanwerving van personeel, maar de loonadministratie betreffende aanwerving of ontslag laten wij liever aan de specialisten terzake.

VZW's

VZW's

Wij hebben ook een jarenlange ervaring in de administratieve verplichtingen en de boekhouding van VZW's, zoals: oprichten van een VZW (statuten, publicaties in het Belgisch Staatsblad, wettelijke verplichtingen, aanvragen van de nodige vergunningen en toelatingen, btw nummer (indien nodig), ...) het voeren van de boekhouding van VZW's (dit zowel voor commerciële als niet-commerciële VZW's, gemeentelijke VZW's, sportverenigingen, ...)

en alle wettelijk verplichte formaliteiten die bij een VZW komen kijken, zoals: de jaarlijkse aangifte in de successierechten voor VZW's, de jaarrekening van de VZW de aangifte in de rechtspersonenbelastingen voor VZW's.

1

Gratis Startersservice

Droom je van een eigen zaak of wil je starten als zelfstandige ? Dan zit je waarschijnlijk met tal van vragen...
2

Oprichting vennootschappen

Wij begeleiden U bij de oprichting van een vennootschap en bekijken daarbij welke vorm voor U het beste geschikt is...
3

Offerte

En dan is er natuurlijk de vraag van U : "Wat kost dat allemaal ?" Onze prijzen zijn tevens zeer competitief met de collega's uit onze sector.
Voor vragen of info
Boek nu je afspraak rechtstreeks in onze agenda
Voor vragen of infoBoek hier je afspraak!info@verhulstbvba.be